По данни на Sky News 31-годишният Джордан Чадуик е участвал във

...
По данни на Sky News 31-годишният Джордан Чадуик е участвал във
Коментари Харесай

Намериха тялото на британски наемник във водоем в Украйна с вързани на гърба ръце

По данни на Sky News 31-годишният Джордан Чадуик е взел участие във военните дейности на страната на Киев като част от Международния легион за териториална защита на Украйна, оповестява ТАСС.

Британски наемник е умрял по време на спора в Украйна, като тялото му беше намерено във водоем с вързани на гърба ръце, съобщи Sky News.

„ Оказваме помощ на фамилията на английския жител, умрял в Украйна, и поддържаме връзка с локалните управляващи “, съобщи за канала представител на английското външно министерство.

По данни на Sky News 31-годишният Джордан Чадуик е взел участие във военните дейности на страната на Киев като част от Международния легион за териториална защита на Украйна. Преди това е служил в шотландската армия на английската войска.

Министерството на защитата на Русия заяви на 10 юли, че от началото на специфичната военна интервенция на територията на Украйна са пристигнали повече от 11 хил. наемници. Близо 5000 са премахнати, повече от 2000  продължават да работят в редиците на Въоръжените сили на Украйна.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР